Давно

Бараненко Олена
Твій шлях ДАВНО забув мої сліди -
Залишив їх під порохом.
Я - інша!
Йду чужоного автострадою...
Періщить
Весняна злива.
Плаче тонами води.

ДАВНО не снять Тобою мої сни.
В них - пустка, щедро сповнена тремтінням.
В них - сіро...
А у пам'яті - осіння
Печаль.
І запахи розквітлої весни.

Немає нас.
Є Ти і Я
ДАВНО.
Минуле щастя - спомином зоветься.
Майбутнє - мрією.
А нині відгукнеться
У двох серцях
Любов терпким вином.

16.05.2009