Свiтанок

Юлия Лещинская
...І сходить сонце. Я дивлюся в небо.
    Ні хмарочки, ні плямки - чисте, синє.
    Цим ранком знову згадую про тебе -
    Уже не літнім, та ще не осіннім.
 
    А на гілках, де листя ще зелене,
    Лоскочуть пір'ячко маленькі пташки.
    А ти, напевно, згадуєш про мене -
    В розлуці так на світі жити важко!
 
    Обидва сподіваємось на зустріч,
    Та знаємо, як довго ще чекати.
    І все одно, на відстані, не поруч,
    Щомиті ми продовжуєм кохати.
 
    А дні все йдуть, і знаю я: не сон це.
...І знову небо синє. Й сходить сонце.