Беспредел на нео-лите

Остап Черешня
на нео-лите
            беспредел
                творится
упырь лихой
            над публикой
                глумится
скажи зачем
            вменяемой
                дивчине
мужицкую
        напяливать
                личину



    22.08.2009г.