Занадто багато, не забувай...

Даша Соловьева
Ти поставив занадто багато крапок у кiнцi
Мої барабаннi перетинки вiбрують пiд тиском твого голосу
Ти благаєш мене почати все спочатку
Занадто багато крапок
Не забувай
Вже пройшло багато годин з того моменту
коли я поклала слухавку
А ти все благаєш ворушачи нечутно губами
Вже пройшло багато рокiв
А ти все чекаєш мене
i не зачиняєш дверi кожного разу
як повертаєшся з роботи
Занадто багато
Не забувай
І ось одного разу я побачила тебе
Ти проходив повз i випадково зачепив мене  плечем
Кiлькiсть тих крапок зрiвнялась тодi для мене
з кiлькiстю зморшок на твоєму обличчi