Drummer Ballad

Владимир Буряков
Go!
Up!
Down! 

I'm always killing myself by the rhyme. 
I just perfect know I'm commiting a crime.
My heart even sprinkles when I see her face
Sometimes I enjoy her impossible grace. 

Respect yourself!
And even more!
Remember, whore,
I got the score! 

[negative]