***

Наталия Рыбальская
     Торкнулася плеча мого легенько,
Співала колискову так тихенько
моєму щастю...
      зрозуміла потім,
як очі підвела,
   була то осінь...

Не втримати,
    Та й силоміць не варто,
пішло кохання,
    то які вже жарти...
Спочатку охололо, наче серпень
Пішло від мене…
       Мабуть не повернеш..
Зі мною разом осінь затужила
та снігом слід його запорошла…