Туман

Леся Романчук
Кажуть, за вікном туман. Це добре.
Він тепер у мене на щодень.
Моє серце дуже і хоробре,
Ми з тобою знали і не те,
Ми з тобою знали так багато!
Гіршого не знали, не грішім.
Очі нам потрібні, щоб читати.
Щоб писати, вистачить душі.