Надiя

Юлия Солярчук
Життя, здається, має край.
Я не про смерть і покарання...
Про відчай я, що через край
наповнює мої вагання.

Скінчилось все - любов, довіра, -
і разом згинуло життя,
а з ним і в щастя моя віра
навік сконала в небуття.

Ще дихаю, надія, отже,
залишилась у сірій млі.
Надія є, тому я, може,
ще поживу на цій Землі.