Для солдата Укра ни

Микола Щома
Для солдата України

      Сто сотень по правому боці тебе,
      та сотень десять по стороні лівій,
      твойого табору, обузів упадуть...
      Тиж не ударений будеш. Ніколи!
      Ніколиж цього і незабудь.
      - Ти є солдат України.
      Бог є твоя охорона. Віруй у Нього.
      Матимеш з Ним перемогу.
      Де будь! Зберігай кордони свободи
      козачої волі — які нам достались.
      Тобі довіряємо нашу безпеку -
      ти син України, солдат вежі запасу
      рідної спадщини... Ти наш вартовий!
      Хай слава над стягом, твойого життя,
      високо сіяє... Ти син України!
      Тебе всі ми кохаєм!
      Сто сотень по правому боці тебе,
      та сотень десять по стороні лівій,
      твойого табору, обузів упадуть...
      Таж ніхто подолати не зможе!
      - Ти є солдат України,
      ніколиж цього незабудь.