Goren

Гюмран
Allahin adi ile

Goren

1.Allah gorendi.

2.Butun gozler Allahin goren adi ile gorur.

3.Allahin goren adi gozlerdedi,ve her yerdedir.

4.Allahin gormeyi uchun gecenin,gunduzun ferqi yoxdu.O,her vaxt gorendi.

5.Allahin bir goren meleyi var.Butun her shey o meleyin gormeyi ichindedir.

Insanin gozu goren sheyleri,insanin oz gozu ile goren o melekdir.

6.Insan Allahin goren adi ile gorur.Allahin gormeyi ile gorur.

7.Gozler Allahin goren adinin ichindedir.Ona gore gorur.

8.Gozler Allahdadir.Allah gozlerdedir.

9.Gozler Allahin goren adinin ichindedir.

Allah ise oz goren adi ile gozlerin ichindedir.

10.Insanin gozu Allahla gorur.

11.Allahin gormeyi butun hersheyin ozeyindedir.