Сэкс-правадник

Сэкс-Правадник Сульфер
я хадзиу с рукой
як на работу
и трахау сябе
тольки у суботу..

Не..даволи!
адпустите мяне на волю!
болей..
болей не магу..
зараз... некага зъябу!

Чалавек быу раждзен
каб быть
сэксуальным важдем!

и
И Я ПАВЯДУ
цебя дарогай сэкса!
бо гэта и ****е
будзе интерэсна

я сэкс правадник! о так!
Я СЭКС ПРАВАЖУ у гэты мрак!

я гарбун
мянтальны
у мяне валос няма
у гениталлях

але...
я трахауся на вайне!
и я страну размнажау!
пакуль ты у ****е ляжау!!!

Я правадник...
я праважу
а что - не скажу
пакажу...