КИЕВ осенний

Тимур Бархатов
Київ осінній,  мов пізнє кохання,
Щирості щемом по вінця п'янкий.
"Бабине літо",  ніжність прощальна,
Сонет ностальгічний, прозоро-сумний.

Лагідне сонце,  затишок храмів...
Душу бентежить дзвонів прибій.
День перевитий таїнством чарів,
Ніч зорепадна,  як сон осяйний.

Осінь-красуня блукає стежками,
Стеле під ноги листу бурштин.
Лине над містом дитинства казками
Далекий,  тужливий журавочок клин.

Вітер-пустун причаївся на схилах,
Шепочуться хмари в бездонні небес...
Київ осінній - затишний і милий,
В пам'яті серця знову воскрес.