Людмила Могылдя. Смогу ли...

Глеб Ходорковский
   Смогу ли...
   Смогу ли?
   Смогу ли тебя полюбить я больше,
   Чем полюбила.
   Так хорошо...
   КАК хорошо!
   Как хорошо, что самое главное -
   Вещи, о которых
   Говорить не нужно.

       * * *

Чи можу...
Чи можу?
Чи можу я тебе любити більше
Ніж любити.
Так добре...
ЯК добре!
Як добре, що найважливіші –
Речі, про які
Не треба говорити