fragrance of wormwood

Алисса Бржставицкая
fragrance of wormwood
cool and mackerel breeze in afterglow
while music plays, we`re moving really slow
i`m in the sentimental mood
the skies  are spangled, decorated with the stars
ripples in the wine you sipping in
such a lovely thing
dissolve all of my doubts in your magnetic arms
that wuzzy feeling, electricity between us two
that stretched up spring, tenderness i`m digging in your voice
and spinning earth, abating noise
there`s no such thing that could be more significant than you
 
** аромат полыни,
вечерняя прохладная свежесть.
пока играет музыка, мы сливаемся в медленном танце.
я в сентиментальном настроении.
небо усыпано блестками, декорированно звездами
круги в вине, которое ты отпиваешь
как прекрасно
растворять все мои сомнения в твои притягательных руках
это немного пьяное чувство, электричество между нами,
натянутость струны, нежность, которую так люблю в твоем голосе
земля крутится, звуки затихают
нет ничего в этом мире, что могло бы быть важнее тебя.