Несправедливость

Римма Алдонина
Рыбку малютку,
Породу не знаю,
Скушала крупная
Рыба другая.

Эту другую,
Солидную рыбу,
Сразу же слопала
Рыбища-глыба!

Несправедливость
В этом видна:
Было три рыбы,
Стала - одна!