Фея

Александра Мед
Ты слышишь? конечно, ты слышишь,
Беззвучно сквозь стены ночь дышит,
Накрыв с головой покрывалом.
Безумств твоих всё ещё мало.
Ты слышишь? конечно, ты слышишь,
Срывая мозоли, ты пишешь,
Беззвучно кидаясь о стены,
Рвёшь струны, как порваны вены.

Припев:
Мы грезим блаженством во снах,
Которым уже не приснится,
Кошмарами тянет слеза,
Застыв на дрожащих ресницах.

Ты слышишь? конечно, ты слышишь,
Как чистые рвутся к Парижам,
Мы видим замочные щели,
Завидуем, рвёмся и тлеем.
Ты слышишь? конечно, ты слышишь,
Бой сердца становится тише,
Ты слышишь? сквозь звуки приборов,
Ты слышишь? мы живы, нет боли.

Припев:
Мы грезим блаженством во снах,
Которым уже не приснится,
Кошмарами тянет слеза,
Застыв на дрожащих ресницах.

Ты слышишь? конечно, ты слышишь,
Я знаю, он больше не дышит...
Но ты ведь меня ещё слышишь?
Мой голос и песни на крыше.
Мы слышим как феи чуть слышно,
В своём одеянии пышном,
Волшебными крыльями небо
Попрали, летящие слепо...

Припев:
Мы грезим в блаженстве в местах,
Которым другим только сниться,
Кошмары все смоет слеза,
Навеки застыв на ресницах.




Fairy
1
Do you hear me? Certainly, you`re hear,
Silent, night breathes, through barrier,
With a head a coverlet, Having covered
All is not enough you though you have killed.
Do you hear me? Certainly, you are hear,
You write, Overcoming a pain and a fear,
Silently rushing about the walls,
As veins are torn, you tear souls.

Refrain:
We dream pleasure in illusions,
Which any more we will not see,
Nightmares tear pulls
Having fallen asleep on eyelashes at me.

2
Do you hear me? Certainly, you are hear,
As pure are torn to dream, and wander near,
We as thieves spy upon mankind through a crack
But never we will pass a side what to return backю
Do you hear me? Certainly, you are hear,
Heart fight abates also all becomes clear
You hear? Through sounds of devices
You hear? Rest and calmness

Refrain:
We dream pleasure in illusions,
Which any more we will not see,
Nightmares tear pulls
Having fallen asleep on eyelashes at me.

3
Do you hear me? Certainly, you are hear,
I know, I feel, it any more here...
But after all, do you still hear this groan of a pain?
Farewell song to you, as this autumn rain.
We hear as the fairy, hardly is audible
Shrouded in magic shrill light of impossibility
Magic wings on the sky have trampled
Those to whom term who burnt all life is already appointed and has died

Refrain:
We dream pleasure in illusions,
Which any more we will not see,
Nightmares tear pulls
Having fallen asleep on eyelashes at me.