Ана хэтере. на татарском языке

Талия Абитова
Баламнын  олы юлга китэсе,
Хэтергэ килэ, энкэйнен эйткэне,
«ана кунеле баллада, бала кунеле далада»
Тырышам елмаярга куземэ яшь тыгылсада.

Балам онытма, юл суытма,
Хэйран гына дуслар тапсанда,
Эйлэнсэнэ тирэли син жир шарын,
Искэ ал бу жиhанда анан барын.

Якты юллар сина минем телэгем!
Сайлый бел дусны сина кинэшем,
Назлы жиллэр юлдаш булсыннар,
Мэрхэбэтлелэр каршы чыксыннар.
 
Шатландырсын сине hэр килгэн кон,
Нур чэчсен йолдызлар юлына hэр тон.
Эгэр, кирэк булса минем ярдэмем,
Шалтырат кына, тиз килеп житэрмен.