***

Владимир Буга
Залишена у пам"яті, засніжена...
Кохана, та така уже далека ти...
тобі не шепотом,
а журавлиним клекотом
скажу: Люблю,
Люблю,
Тебе Люблю...

а ти зірвешся з вирію лелекою
в мої слова, засніжені давно...
Кохана, та така уже далека ти:
Ми випили трояндове вино...