Кредитуймось!

Мэри Шелл
А шо стосується кредиту на любов
Її тепер же так не вистачає
Не вистачає поглядів розмов...
І дефіцит лавинно наростає.
І порпаюсь у вчоранездійсненні,
Де володіти -  не в руках тримати
Немов якийсь безславний математик
вирішує безглузду теорему.
Було і...ділось.
Тут нема закону.
Зіллємо почуття  в офшорну зону ?