Чотири стiни

Сафа Буримова
Чотири стіни. І я одна.
Тепер ні з ким. Вже нічия.
Чотири стіни. Похмурі тіні
Мені нагадують про зміни.

Тебе немає в стінах цих,
Знайти тебе - то є мій гріх.
Чотири стіни. День до ночі
Від них ховаю свої очі.

Зміни так болять в мені,
Лунають пострілом в душі...
Тебе немає... Де знайти?
Хоч тінь свою залиш мені!

Вони тримають спогад тут,
Чекаючи на серця суд...
Померти не дають мені
Чотири страшні ці стіни...