Дощовий сум. с нотами и плейкастом

Виталий Кирпатовский
Дощовий сум.

Про відчуття «гука» під час дощу,
що сприйнявся, як нестерпний біль - сум.

(О чувстве «зова» во время дождя.
Он воспринялся как нестерпимая боль - печаль)
********************************************


А сьогодні дощ, тихо ллється сум.
Темно вже нехай, та як би не глум.
Світлий йде розмай – лихо обмине.
Теплий, рясний дощ, пожалій мене!

Пожалій мене, серденько не край,
Сонечко відкрий, веселку заграй!
Небо, запалай  всіма  барвами –
Хай передчуття будуть марними!
                27 червня 1996

ПЛЕЙКАСТ: