100 крокiв до життя

Сафа Буримова
Не мало, не багато
До щастя доторкнутись -
То бракує, то занадто
Щоб більше не вернутись

Час плине всемогутній,
Рахуватиме шляхи
Втрачати будуть сутність
Увішедші у віки

Вогонь любові стліє,
Попіл розлетиться
Гріхи лиш побіліють
Та будуть знов чиниться

Зникне все святе
З лиця Землі без сліду,
Людей буття земне
Зітреться білим снігом...

100 кроків до життя -
Не мало, не багато,
Свідомість побиття
Так просить, аж занадто...