Востаннэ

Сафа Буримова
Вона дивилась на нього востаннє,
Він почув ті сльози в очах,

Він пішов від неї з коханням
"Той вогонь в душі не прочах..."

Він пішов. Не попрощався.
Не сказав їй ні слова востаннє.

Він не зміг. І не зізнався,
Що душу забрало кохання.

Шепотіла тихо востаннє -
Він слухав її аж до сліз.

Дарувала те щастя кохання,
Він мовчав. Сказати не зміг.

Він кохав. Вона не змогла
Почути слова ті востаннє.

Він мовчав. Стримав у очах
І сльози, і любовне зізнання.