Пробач

Екатерина Михайловна
Пробач мене за тії карі очі,
Що тебе з розуму звели,
Пробач за тії довгі ночі,
Що ми з тобою провели.

Пробач за тії весни ніжні,
Що разом нас колись звели.
Пробач за почуття ті сніжні,
Котрі приховані були.

Пробач за теє небо синє,
Що не змогла подарувать.
Пробач за те, що з серця лине,
Та це коханням не назвать.

Пробач за тії роси ранні,
Котрі з тобою я пройшла.
Пробач за те сліпе кохання,
Що я з тобою не зеайшла.

Пробач за тії квіти пізні,
Навіки суджені заснуть.
Пробач за почуття ті різні.
Пробач усе й мене забудь...