как Череп Херста

Александра Очман
Минають солодкі глюки
І в*януть невдячні айстри,
Хтось нудиться від розлуки,
Комусь зіпсували настрій

розіп*яті кінофільми.
Мене - закрутили будні,
Без тебе часОм так зимно,
А згадки стискають груди -

Десь там негодована стерва.
І їй, і мені непросто...
Я прокидаюсь в темряві
Самотня, мов "череп" Хьорста.

05.09.09