Лыст турэцькому... не, росийскому брату. - укр

Валерий Срибный
Тепер ми ваш російский - ніхт ферштейн,
ніхт шпрехен... Взагалі: москаль - ехидна,
і русіш - швайн, кому ж це є не видно?
А в родичах тепер вам Сруль Бронштейн.

У нас тепер свої герої є:
Бандера, ще Мазепа, ще Петлюра...
А з вами ми горілку пили здуру,
і сало все віддали вам своє.

І гас тепер не треба більше ваш,
бо запах має він якийсь не вдячний,
знайоме щось - таке воно смердяче,
тай хто ж не знає, що це за коллаж.

Та більше не турбуйте нас за Крим,
і звітти заберіть свої гармати.
І хай вам грець - на вас і ваші хати!
А Крим ми віддаєм дітям, старим.

Отож, нам друга мова - так, як мед.
Горілку - ніхт, пьемо баварське пиво,
натюрліх, тут нема якогось дива -
наш шлях тепер на захід...но вперед!

Бо ми в Європу з Ющенко йдемо,
він шлях знайшов, вказівки дав і строєм
веде вперед. Хвала йому, герою!
Бо тільки з ним ми щастя знайдемо.
09.09.09.