Пригортаеться нiч - укр

Анна Бех
У моїх очах - дощ,
У твоїх - жарина.
Ти дощу не тривож,
Все ж - не сніг, не зима.
У моїй душі - страх.
У твоїй душі - щем.
По пекельних вустах
Розіллюся дощем.
Біля страху - любов.
Пригортається ніч -
Вже не носить розмов
До щасливих облич,
Не пече самотинь
Виноградну лозу,
Лиш зцілує з колін
Ще гарячу сльозу…
Над нірваною губ
Між проваллями сну
Щедрі знахідки згуб
П;ють жагучу весну.
Попелище утіх
Розтинає терпка
Поцілунків п;янких
Полум;яна ріка.
…Де сузір;їв блакить -
Калинова зоря
Народилась за мить.
Тихо! Спить немовля!