Криза

Анна Черненькая
Криза! Криза! От так криза!
Криза зверху, криза знизу!
Угорі та збоку! Ух!
Аж захоплює мій дух!
"Любить" криза з усіх боків,
Із садизмом! Так жорстоко!
- Повернись, людина задом,
Так, добренько! Б`є без вади.
Камасутра справжня, бачиш?
І чого ти, друже, плачеш?
Нагина всіх без розбору:
Вниз і в гору, вниз і вгору!
Зверху, збоку, ззаду! Ух!
Справжній сексуяльний рух!