Летом...

Максим Грушко
Літом завжди хорошо,
поговорити є про шо
літом є завжди робота
я скажу що це гидота:
щось носити, помогати...
Краще всього нос задрати
та піти на річку по загорати,
або в лісі гриби позбирати...