Виктория Огородова

Микола Щома
Виктория Огородова

Вікторія!
На португальській мові, значить побіда.
Огородова,
може означати що огородила ти себе...

Напевно, твоя кров є синя.
А твоє серце, прямо золоте.
На твоїх пальцях, самі діяманти
-- рідкісні алмази.

Ось таке я бачу,
дивлючись на фото твою.

А синя спідниця та кофта голуба,
дають тобі вигляд царівної
-- а таких дівчат є рідко,
майже їх і нема...

Хотів описати я
яка є спокійна твоя краса!

Моя думка поетична.
Не бажай для мене зла.

На кінець, можу сказати:
ти є "Боинг", ти є "Дуна"
"Взмыла" усе "вокруг" себе
там де пройшла твоя істота.