Ягорья хачёна дро тумано...

Исроэл Некрасов
***

Ягорья хачёна дро тумано,
Пашо вэш совэла тихэс гав,
И про мосто черґэня выджяна,
Рат авэла. Дэвлалэ, мангав,
На родава мэ и на дарава,
На дэ мангэ бахт и камлыпэн.
Мэ дживава, коли мэ дыкхава
Дром, тэ вэш, тэ рупови черґэн.