Улым Эльнарга. На татарском языке

Талия Абитова
Гомерендэ эгэр авырлыклар килсэ,
Син бирешмэ улым, башын имэ,
Гел алга бар, корэш, жинелмэ,
Яшэ йорэгенэ тугры булып,
Оялмаслык, укенмэслек итеп уткэнгэ.

Алла боерса, Алла телэсэ,
Мин ышанам алда сине бары бэхет котэ,
Килде мина бэхет диеп йоз чоермэ,
Бэхетне бирэ Ходай тэгэлэ,
Хормэтлэп тота белгэнгэ генэ.

Мин бит сине бу дояньга,
Бик котеп, олы сою белэн китердем
Тимэсен диеп сина кырыс жиллэр
Сулышым белэн жылытып,
Бар назымны биреп устердем.
                (ак бэхетлэр телэп Эниен. 2008 башы)