Украиночка

Анжела Луканова Полянская
Я - гарненька українка,
Чорні брови, дивний стан
Всіх, що кличу за собою
Потрапляють в мій капкан

Я весела та примхлива,
Я спокійна до образ,
Якщо ти мене побачиш,
Закохаєшся одраз!

А почуєш як співаю,
То й не витримаєш ти
Все тому, що я...(на русском)
КОРОЛЕВА КРАСОТЫ!