***

Екатерина Михайловна
У кожного свій шлях, своя дорога,
У кожного і сонце і світи.
У кожного своя терпка тривога
І довго кожному із нас іще іти.

Не знаю, як могла так необачно
Тебе зустріти і не зберегти.
Це помилка моя, це однозначно
І більше цвіту в серці не цвіти.

І в березні ніколи не впаде більш
Той сніг на віїв твоїх шати.
І вже ніколи не захочуть твої губи
Мої у снігопаді відшукати...