Серце

Лариса Бадуля Захарова
Хіба ж моє серце із сірого каменю?
Хіба ж мої руки – гілля верби?
Чого ж ти чекаєш? Куди ж ти тікаєш
Від мене, від болю, від самоти?
Чи буду я сонцем, чи буду відлунням
Твоїх потаємних надій, -
А хочеш веселку тобі начаклую
Із сизого диму твоїх почуттів?...