Стяг слави

Микола Щома
Жовто-блакитний стяг нашої слави
нехай коливається у синьих просторах
-  для світу усього показує те що
народ український віками здобути волів...

Діди наші кров за свободу давали
- сотні тисяч померли в боротьбах;
дорогу славетну для нас постелили,
тож ми скористуймо відвертий нам шлях...

Не лякаймось кікого в протистоях.
Наша сила залежить від наших бажань
- в перід поглядаймо на стяг жовто-синьий,
і співаймо як славний він в наших буттях...

Сотні років батьки наші стежки стежили
- а тепер наша черга прийша їх тримати,
під оглядом народного знамя,
не допустимо гасити історичне гасло!

Хай пісні наші лунають все сильніше.
Прапори наші хай ріжуть широкі простори...
Та козача слава буде нам на віки
натхнивати дні свободні та бадьорі!

2007 р.