Осiннi квiти

Наталья Пивень
Осінні, соковиті,
красою ранку вмиті,
духмяні, ароматні,
терпкі, смішні, брунатні...
Жовтаві і біленькі,
як ті хмарки легенькі,
низькі, приземкуваті,
високі і пихаті...
Чорняво-червонясті,
гладенькі і пухнасті,
то ніжно-голубенькі,
як небокрай, синенькі...
Трояндово-прекрасні,
айстристово-смугасті,
приємні до нестями
своїми кольорами.
Чудові диво-квіти,
останні до весни,
найкращий спогад літа
несуть-несуть вони.
Захоплююсь красою,
люблю вас до нестями,
прощаюся з журбою
з осінніми квітками...
             18.09.09