Романы бахт

Исроэл Некрасов
РОМАНЫ БАХТ

Нанэ граен, нанэ урдо, машына пураны,
А чяворэ камэн тэ хан, джял тэ мангэл ромны.

Зимакиро, лэнаскиро на кончинэлпэ дром,
Дрэ барэ форья и гава буты родэла ром.

Нанэ буты, нанэ ловэ, машына пураны,
И дро багажнико пасён пэтало и чюпны.