Poszla Julka do chorku

Наталья Кошкина
  Poszla Julka do chorku koscielnego. Mama zwrocila jej uwage:

- Julka, do siostry przelozonej nie mowi sie - Prosze Pani!

- A co, ona Panem jest???

- Nie, Jula, mowi sie - Prosze Siostry!

- Mamo, siostre mam tylko jedna - Karinke!