Приходьте до мене... посвящается Т. Шевченко

Юрий Бабий
"Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В останню тяжкую минуту
За неї господа моліть"

Т.Г.Шевченко

" I на оновленiй землi
Врага не буде, супостата,
А буде син, i буде мати,
I будуть люди на землi. "

Т.Г.Шевченко.




Приходьте до мене, як  до хати батька,
до бажаного вiрша з просторів Дніпра,
що я вам накреслив в свої скорботні роки,
всi молитви гуртом відмолив за життя:

як любив Україну і роздольні поля,
як любив нашу мову народив Кобзаря,
i квітучий мій гай далекий вiд мене,
всім народам бажав світлої віри до себе

зберiгати культуру свою на сторiччя,
шоб Украiни край був квiтучим у свiтi,
i улюбленiй землi роки все присвятите,
не торгуйте святым, тим людей просвятiте,

i пробачте ви близьких, не воюйте ви з ними,
поділитеся теплом на розквіт України,

та приходьте до мене, як до  хати батька
на дніпровських просторах, як рідненьке дитя.JH