Гурк т став сп вом

Микола Щома
Гуркіт для нас став співом

      Магнетні хвилі ума людського
      та гуркіт громів північного походу,
      ревіння лвів та леопардів і їх напади
      бунтують стабільність землі народів
      -- бож своєчасно зрозуміли
      та й підкорили, під свої сили,
      сили безсилі других входів-виходів.

      Видіння панорамовне я маю
      того що загубилося в далекій глибині
      -- у підсвідомісті нашої "псіхи".
      Хвилі магнетні притягають тілові часті
      й тоді породжують енергетичні сили
      -- одні бувають немовби-то леопарди;
      а вже другі, похожі львам -- у собі...

      Громів гуркотів, ми не лякаємося, аж ніяк, уже!..
      Привикли так, що бачимо фронт за селом
      в часи війни -- що також нас не клопоче;

      Все ми записуємо, на папері, і то -- золотим пером...
      Гуркіт для нас став співом блискучих молній:
      коли дощі, на землю сіру, свій негід виливають

16 жовтень 2007 р.