ТЫ

Лилия Дорожко
Ловлю твій погляд синій, аж бездонний.
На кого він  направлений тепер?
Ще вчора ти дивився монотонно.
Сьогодні грів вже ним мене.

А зараз от її ласкаєш.
А вона сердиться й тебе як я "коха".
Навіщо це тобі? Не знаю, я не зна-ю!
І ти не знаєш. Та виходить так.