Не кажи мен...

Владимир Буга
Загубилося півслова...І лишилося - Мовчання...
В тихий вечір,барвінковий не судилося Стрічання...
Я шукав те слово  в травах, в буйних ріках Неспокою,
Я шукав його у веснах. Не з тобою...
Думав, справа вся - у слові, що згубили у мовчанні...
Стали трави - осокою, а Кохання - Розставанням...
І тепер вже так боюся, що його знов загублю...
Дивне слово світанкове... Не кажи мені: ...лю!