Афроукра

Микола Щома
      Афроукраїнці

      Якщо таке можливо,
      що афроукраїнець
      великим українцем
      може стати і таким
      назавжди бути;
      то ж нехай таке і буде...

      Україна українців потребує
      - з ними державу сильную збудує.
      То ж не кольор шкіри поміркує;
      а думка розуму що серце керує,
      нехай землі, Дніпра діда, полює!

      11 лютий 2008 р.