Люба мамо моя

Татьяна Притула
Люба мамо моя,
Ти для мене кохання єдине.
Моє серце завжди
Лиш до тебе у споминах лине.

Я в подяці своїй,
Нахилюся до неньки землі,
За печаль і за сльози,
За бессонії ночі твої.

Від страждань і від болю
Я тебе захистити так хочу,
Бо і в мене болить,
Коли в тебе заплакані очі.

Я, мов крила, розправлю
Свої руки й тебе обійму.
Поцілунком зігрію,
А лихе все з собою візьму.

Люба мамо моя,
Ти для мене кохання єдине.
Моє серце завжди
Лиш до тебе у споминах лине.