От скорбей...

Андрей Соболев
О, Пресвятая Госпоже Богородице,
Выше всех ангелов, выше архангелов,
Всех тварей честнейшие помощнице,
Для убогих одежды, больных исцеление,
Грешных спасение, христиан поможение,
И заступление, и заступление...

Спаси Господи, помилуй рабов Божьих...

О, Госпожа Богородица избави нас,
От труса и потопа, от огня и меча,
От врагов и ссор избавь нас, Богородица,
От ветров, избавь, несущих одиночество.
От злой порчи, от духов нечистых, избавь,
На путь истинный, прошу тебя,  направь...

Подай же Господи мир нам и здравие,
Всем христианам твоим в православии,
Просвети нам ум и нам очи сердечные,
И ко спасению сподоби души грешные.

И во веки веков, и во веки веков...

               


                (картинка с сайта www.liveinternet.ru)