Вiдболи...

Татьяна Камышева
             Відболи…
    Відступись   до гіркої межі,
   Полином прорости в  мої спогади.
Я, заплющивши очі, останні пройду рубежі,
               Чуєш?...
В дзвони  вже б`ють в далині, як на сполохи.
             Прощавай…
    Не судилося нам, не збулось,
Терпкий смак у безжально розбитої мрії
                Ось…
На згадку, тобі два моїх білосніжних крила,
   А собі залишаю лише обгорілу пір`їну…