Шир аль додену Ибраhим, стихушка на иврите

Юрий Аршанский
hеир hашемеш аль рошим,
шааль: "эйх шам лаанашим?
hаим това лаhэм, биша?"
питъом хаша,

ки бассадот увадрахим
hолех додену Ибраhим,
ло hаацим вэhафрахим
кэмо орхим.

мин hаГалил ад Байконур,
бЙом-Ацмаут увЙом-Кипур,
шэло эфшар шам о асур
яхоль лагур.

авак шокеа аль наалав,
ках баавив вэхах бастав,
кулам роим, шело лашав
 hу шам яшав:

ки ло авак вэафарим -
носе симха hу вэширим
лаанашим, ланаhарим
вэлаhарим!