Звертання

Иринка Леонова
1. Коли тебе не мае поряд,
Я перетворююся в дощ,
Який тиняється по місту
 і розбивається краплями, Ось!!!
  ПРИСПІВ(2р.):
    Я йду дощем по землі,
    Йду холодним сирим дощем!
    Я стаю росою на зорі, що тобі потрібно ще?
2. Моя любов кудись поділась!!!
Невже дощем змилась?
Невже припала до сирої землі?
Ні, ні, ні!!!
   ПРИСПІВ(2р.)
3. Любов стала серцем моїм!
Душею! Перетворилася у біль,
та радості сльози.
Що б не сталося гірше - не йди, не йди!!!!!!
   ПРИСПІВ(2р.)