Парад синонимов

Татьяна Верно
Инаугурация                -             спецоперация               
Информация                -             провокация
Приватизация                -             махинация
Традиция                -             амбиция
Демократизация                -             профанация
Либерализация                -             люстрация
Конституция                -             абстракция
Вертикализация                -            коррупция
Презумпция невиновности    -           фикция